Strip That Down

NSFW! Liam Payne laat zich van zijn meest cheeky kant zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesNSFW! Liam Payne laat zich van zijn meest cheeky kant zien
RTL

Voormalig One Direction-zanger Liam Payne laat de temperaturen op Instagram flink stijgen. De 25-jarige is op het platform te bewonderen... naakt!

"Ga uit mijn stoel"

De zanger ging afgelopen woensdag helemaal uit de kleren voor de geïmproviseerde fotoshoot. Op het hete kiekje, dat inmiddels de aandacht van talloze Instagram-gebruikers heeft getrokken, zit de zanger op de stoel van fotograaf Mert Alas, die samen met Marcus Piggott een duo vormt.

Liam werpt een zwoele blik in de camera, terwijl zijn heerlijke lichaam vol tatoeages het werk doet. "Ga uit mijn stoel", leest de tekst die de fotograaf bij de foto deelt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Liam Payne: ‘One Direction voelde een beetje giftig’
Lees ook

Liam Payne: ‘One Direction voelde een beetje giftig’

Het is niet de eerste keer dat het stel hun handen ineen slaat. Eerder werkte ze ook al samen aan de campagne voor Hugo Boss, waar Liam model voor staat.

De 25-jarige hunk staat tegenwoordig inmiddels meer voor de camera, dan dat hij achter een microfoon staat. Hij wordt dan ook vergeleken met topmodel Kate Moss, die een tijdje geleden ook al een soortgelijke foto deelde. Iets wat het voormalig 1D-lid ziet als een groot compliment. Zo retweette hij zelfs de foto's.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Liam Payne