Op een laag gaspitje

Ingestorte Miljuschka doet het rustiger aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIngestorte Miljuschka doet het rustiger aan
RTL

Miljuschka Witzenhausen heeft een zware periode achter de rug. De presentatrice heeft op haar Instagram laten weten het daarom een stuk rustiger aan te gaan doen de komende tijd.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje ben ingestort vorige week”, schrijft Miljuschka in haar stories op Instagram. “Ik heb besloten de komende tijd rust in te lassen.” Ze geeft aan dat allemaal nogal veel is geweest de afgelopen tijd en dat ook het proces tegen haar oom Willem Holleeder haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Haar moeder Astrid Holleeder heeft als getuige tegen Willem Holleeder opgetreden en hierdoor leeft zij continu in angst.

Miljuschka diep ontroerd door lieve reacties
Lees ook

Miljuschka diep ontroerd door lieve reacties

 “Het is ook niet niks geweest. Verhuizen, verbouwen, een proces, altijd aan zijn voor werk. Ik moet nu eerst alles in huis op de rit. Dan komt de rest weer”, vervolgt ze.

De komende tijd zal Miljuschka zich gaan richten op koken, uitrusten en op krachten komen. “Als jullie mij minder zien de komende tijd, dan kan dat kloppen. Ik heb de laatste jaren alleen maar gerend.”

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen