aap uit de mouw

Rodanya wilde zwangerschap nog geheimhouden

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @rodanyakelRodanya wilde zwangerschap nog geheimhouden
RTL

Rodanya (20), bekend van Temptation Island, maakte afgelopen dinsdag bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Sinds haar aankondiging wordt de aanstaande moeder overladen met berichtjes. Er is één vraag die op iedereens lippen brandt: wie is de vader? "Ik weet nog niet hoe ik daarop ga antwoorden", vertelt Rodanya vandaag op Instagram.

"Hoe snel is alles gegaan, niet normaal"

Temptation-Rodanya geeft duidelijkheid over baby daddy
Lees ook

Temptation-Rodanya geeft duidelijkheid over baby daddy

Afgelopen dinsdag verraste de Temptation-ster vriend en vijand door haar zwangerschap aan te kondigen. "Ik wilde het eigenlijk uitstellen, maar het ging al rond", vertelt ze haar volgers.

Ondanks de timing kan de 20-jarige niet wachten om haar engeltje te ontmoeten. Gedurende haar zwangerschap wil ze zo veel mogelijk delen met haar fans, die maar al te gretig zijn. "Hoe snel is alles gegaan, niet normaal", reageert ze hierop. "De reacties blijven maar binnenstromen." 

En met al die steun is ze ontzettend dankbaar, zo vertelt ze deze morgen. "Ik zal alles zo veel mogelijk met jullie delen. Ik heb er echt heel veel zin in. (…) ik ben superblij en supergelukkig.”

Wie de vader van het kindje is, houdt ze nog altijd stellig geheim. Rodanya geeft aan het wel te wíllen vertellen, maar ze weet nog niet hoe. Verleider Dancio is het in ieder geval niet, zo onthulde ze in tijdschrift Grazia. "Er wordt gesuggereerd dat het van een onenightstand zou zijn, maar dat klopt niet. Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat, maar de vader is wel een persoon van wie ik superveel hield... en hou", vertelde ze in het blad.

Momenteel heeft Rodanya geen contact met de vader van haar kindje. "De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar hij wil er verder niet bij betrokken worden. Op een gegeven moment waren de ruzies en discussies oneindig. Daar heb ik afstand van genomen”, aldus de aanstaande moeder.

Meer Temptation Island? In een nieuwe aflevering van Temptation Gossip gaat Ferry Doedens op bezoek bij Yasmin. Hier vertelt ze alles over haar Temptation Island VIPS-avontuur, de romance met Thomas Cox en over haar heftige verleden.

Lees meer over
Temptation Island