Op de klippen

Het is uit tussen Riverdale's Cole Sprouse en Lili Reinhart

·Aangepast:
© Getty ImagesHet is uit tussen Riverdale's Cole Sprouse en Lili Reinhart
RTL

Het is over en uit tussen Riverdale-liefjes Cole Sprouse en Lili Reinhart, meldt E! News. Na twee jaar gedatet te hebben, besloten de twee om de stekker eruit te trekken.

"Het lijkt erop dat ze ook weer bij elkaar kunnen komen"

De Riverdale-collega's hebben een punt gezet achter hun relatie. "Lili en Cole zijn begin deze zomer uit elkaar gegaan", vertelt een bron aan E! News. "De twee wonen dus ook niet samen tijdens de opnames van het nieuwe seizoen." Volgens de ingewijde zouden de acteurs "expres afstand van elkaar nemen", maar nu hun serie weer vol in productie is, moeten ze het wel met elkaar kunnen vinden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

90210-Shannen Doherty brengt ode aan Luke Perry in Riverdale
Lees ook

90210-Shannen Doherty brengt ode aan Luke Perry in Riverdale

Het zal als een shock komen voor fans. Bovendien waren Cole en Lili nog samen te zien bij Comic-Con een paar dagen geleden en daar viel het niemand op dat ze geen stelletje meer vormden. "Op dit moment is het nog onduidelijk hoe dit in de toekomst zal uitspelen", gaat de bron verder. "Maar het lijkt erop dat ze ook weer bij elkaar kunnen komen." De jonge acteurs werden voor het eerst samen gezien in 2017 en verklaarden elkaar vaak genoeg de liefde op social media. 

Lees meer over
Lili ReinhartCole SprouseLiefdeLiefdesverdrietRelatieInstagram