Einzelgänger

Love Island-Chey: 'Het boeit me niet dat ik niet in groepsapp zit'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @cheycianiLove Island-Chey: 'Het boeit me niet dat ik niet in groepsapp zit'
RTL

Het zit niet mee voor Chey. De krullenbol zit als één van de drie Islanders niet in de groepsapp van het programma, onthulde Sebastiana in de Love Check-up. Maar dat laat Chey koud, meldt ze op Instagram.

"Maak jullie allemaal niet zo druk"

Slechts drie Islanders zijn geen onderdeel van de Love Island-groepsapp, onthulde Sebastiana. Chey is dus niet alleen, Kaat en Vinnie zitten er ook niet in. Maar de reden voor het ontbreken van de drie ligt nogal ver uit elkaar. Zo werd Kaat later nog toegevoegd en wist niemand het nummer van Vinnie. Alleen Chey was opzettelijk niet toegevoegd aan het vriendengroepje. Inmiddels heeft de krullenbol gereageerd op haar afwezigheid. 

Love Island-Sebastiana niet te spreken over Chey
Lees ook

Love Island-Sebastiana niet te spreken over Chey

"Noah had een tijdje geleden al gevraagd of ik er in wilde en ik heb aangegeven dat ik daar geen behoefte aan heb", vertelt Chey in haar Instagram Story. "Er zijn meerdere Islanders die er niet in zitten. Maak jullie allemaal niet zo druk... De zon schijnt en het leven is mooi." Het moge duidelijk zijn dat het de krullenbol koud laat en dus ook niet van plan is om zich bij het groepsappje te voegen. 

© Instagram @cheyciani

Toch lijkt er geen kwaad bloed te zijn tussen Chey en haar collega's. Op Instagram deelde het model nog een foto met Lotte. Het is een kiekje van in het Love Island-huis. "Tag je bestie", schrijft de krullenbol bij de foto. Ook haar vriendin reageert eronder. "Liefje", aldus Lotte. "Mijn schatjes", verkondigt Melany aan de wereld. De drie dames hebben overduidelijk een vriendschap overgehouden aan hun avontuur. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zien wat Sebastiana te zeggen had over het ontbreken van Chey in de groepsapp? Bekijk dan de Love Check-up van de Vlaamse met haar Nederlandse vlam Martin hieronder. 

Lees meer over
Love IslandInstagramVriendschapLiefde