Koning te rijk

Prinsesjes krijgen geen genoeg van muziek Maan

Door RTL Boulevard/&C··Aangepast:
© ANP Prinsesjes krijgen geen genoeg van muziek Maan
RTL

Met hits als Hij is van mij, Spijt en Zo kan het dus ook, is het niet heel verrassend dat de Oranje prinsesjes maar geen genoeg kunnen krijgen van Maans muziek. De zangeres vertelt in de nieuwste &C dat koning Willem-Alexander zelfs beweert dat zijn dochters ruziemaken om welk nummer er nu op moet.

"Elke keer als ik de koning zie zegt hij: 'Nou, Alexia zingt nog steeds, hoor!'"

"De koning zei: 'Mijn kinderen zitten altijd ruzie te maken, de ene wil dit liedje van jou opzetten en de andere wil dat liedje'", vertelt Maan in een interview met &C. De zangcarrière van de 22-jarige gaat als een speer. En daarmee weet ze veel jonge fans aan zich te binden, dus ook Amalia, Alexia en Ariane. Bovendien kent de zangeres één van de zusjes. Maan gaf namelijk zangles aan prinses Alexia en haar klas op school. 

Maan brengt ode aan vriend Tony Junior
Lees ook

Maan brengt ode aan vriend Tony Junior

Maan heeft de koninklijke familie ook ontmoet na een voorstelling op de school. "Toen kwamen ze in de pauze naar me toe om me te feliciteren en een handje te geven", vertelt ze aan het blad. Inmiddels is Maan vaste prik op de podia van meerdere Nederlandse feestdagen en zo komt ze de Oranjes nog weleens tegen. "Elke keer als ik de koning zie zegt hij: 'Nou, Alexia zingt nog steeds, hoor!' Of hij zegt tegen Alexia: 'Kijk maar goed naar Maan, zo wil je ook worden later, hè?' Ze zijn zo leuk, benaderbaar en normaal. En de koning is uiteindelijk gewoon een trotse vader."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De nieuwste &C met Maan en Tony Junior ligt vanaf vandaag in de winkel. 

Lees meer over
MaanTony JuniorPrinses AmaliaPrinses AlexiaPrinses ArianeKoning Willem-AlexanderLiefdeMuziek