HART GAAN

'Wendy van Dijk komt terug met Hart in Aktie'

Door RTL Boulevard/Algemeen Dagblad··Aangepast:
© ANP 'Wendy van Dijk komt terug met Hart in Aktie'
RTL

Het nieuwe televisieseizoen zit bomvol revivals en reboots van oude klassiekers die in een nieuwe jasje gestoken worden. Ook Hart in Aktie wordt nieuw leven ingeblazen op SBS6, meldt Algemeen Dagblad.

"Terug bij de zender waar ik ben begonnen. Dat was mijn motivatie"

Wendy van Dijk ziet haar show Hart in Aktie weer volledig opbloeien nu SBS binnenkort een kandidatenoproep gaat plaatsen voor de show. Het AD meldt dat de zender samen met de presentatrice voor een terugkeer gaat zorgen. Het zit nog wel in de testfase, meldt de woordvoerder van de zender. "We gaan kijken of er na de oproep goede cases zijn." Het is dus nog niet helemaal zeker of Wendy met haar show terugkomt. 

Wendy van Dijk: 'Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen'
Lees ook

Wendy van Dijk: 'Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen'

De blondine heeft eerder al aangegeven dat ze hoopte dat haar programma weer zou terugkomen. "Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen", legt Wendy uit in haar gelijknamige tijdschrift. "Terug bij de zender waar ik ben begonnen. Dat was mijn motivatie. Hart in Aktie, diep in mij zit dat ik dat weer zou willen terughalen." Mocht de show terugkomen, is het de eerste keer dat het weer op tv is sinds 2017. Bij de laatste twee seizoenen was Airen Mylene de presentatrice. 

Met Wendy aan het roer tussen 2000 en 2006 wist de show zelfs een Televizier Ring te winnen in 2003. Naast Hart in Aktie blaast SBS ook nieuw leven in de NPO-klassiekers Lingo en Man Bijt Hond. Wanneer de drie programma's weer op de buis zullen verschijnen, is nog onduidelijk. 

Lees meer over
Wendy van DijkTelevisie