temptation baby

Temptation-Rodanya onthult of Morgan de vader is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rodanyakelseyTemptation-Rodanya onthult of Morgan de vader is
RTL

Voormalig Temptation Island-deelnemer Rodanya (20) maakte onlangs via Instagram bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Wie haar baby daddy is, houdt ze nog altijd geheim. Aan Shownieuws verklapt ze dat het in ieder geval niet haar ex Morgan is.

"Een relatie met de vader dat zie ik echt niet gebeuren"

Eerder kwam de vraag der vragen al aan bod in een van haar video's. "Die heb ik al zo vaak gehad, echt niet normaal", vertelde ze hierover. "Ik snap dat mensen daar geïnteresseerd in zijn, maar ik kan jullie zeggen: het is niet de verleider dat zeker niet", waarmee ze doelt op verleider Danicio.

In Grazia onthulde de Temptation-ster eerder ook al dat het niet om een onenightstand zou gaan. "Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat, maar de vader is wel een persoon waar ik super veel van hield... en hou", aldus Rodanya.

Temptation-Rodanya twijfelde of ze baby wilde houden
Lees ook

Temptation-Rodanya twijfelde of ze baby wilde houden

In datzelfde interview gaf ze ook aan dat de vader van haar kindje mee is geweest met de eerste echo, maar dat hij er verder niet bij betrokken wil worden. "Op een gegeven moment waren de ruzies en discussies oneindig. Daar heb ik afstand van genomen”, aldus de aanstaande moeder.

Dat betekent dat de vader van haar kindje in ieder geval niet haar ex Morgan is. Aan Shownieuws laat ze namelijk weten al een tijd niets meer van hem te hebben gehoord. "We hebben geen ruzie, maar ik heb niets van hem gehoord."

Wie de baby daddy wél is laat ze nog even in het midden. Wel staat vast dat ze haar kindje alleen op gaat voeden, en dat ze een hereniging met de vader klein acht. "Nee, een relatie met de vader dat zie ik echt niet gebeuren, zeker niet. Sowieso hadden we al voor de zwangerschap beiden zoiets van: ‘dit gaat nooit wat worden’, dus nee."

Rodanya en Morgan deden afgelopen seizoen mee als koppel aan Temptation Island. Hoewel het even leek dat de twee ongeschonden het programma doorgekomen waren, bleek in de laatste aflevering dat Rodanya niet helemaal eerlijk was geweest en bij thuiskomst het bed had gedeeld met verleiders Danicio.

Meer Temptation? In een nieuwe aflevering van Temptation Gossip gaat Ferry Doedens op bezoek bij een Temptation Island VIPS-deelnemer. Dit keer is de nieuwste verleider aan de beurt: Lord Buffel, oftewel Sam Hoogland. En hij doet een paar opmerkelijke uitspraken over met wie hij het bed wil delen.

Lees meer over
Temptation Island