Net echt

Dit detail in The Lion King was niemand opgevallen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© The Walt Disney Company BeneluxDit detail in The Lion King was niemand opgevallen
RTL

De nieuwe versie van The Lion King heeft binnen zeven dagen meer dan 800.000 bezoekers getrokken. Toch is het niemand opgevallen dat de remake niet alleen animatie is.

"Ik heb één shot in de film gestopt dat we zelf gefotografeerd hebben in Afrika"

De animatiefilm uit 1994 geldt als één van de grootste Disney-klassiekers aller tijden. Dankzij de modernste technieken ziet alles er in de remake levensecht uit. Toch was er één specifiek shot dat er niet alleen levensecht uitzag, maar het ook was!

Regisseur Jon Favreau heeft op Instagram verklapt dat er een scène in de film zit waar hij gebruik heeft gemaakt van echt beeld. Het gaat om een shot aan het begin van de film, wanneer het iconische nummer The Circle of Life begint.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Huh? Beyoncé gefotoshopt op castfoto The Lion King
Lees ook

Huh? Beyoncé gefotoshopt op castfoto The Lion King

"Er zijn 1490 opnamen gemaakt door animators en CG-artiesten", stelt Jon Favreau. "Ik heb één shot in de film gestopt, dat we zelf in Afrika hebben gefotografeerd. Gewoon om te zien of iemand het zou merken." Was het jou opgevallen?

De remake vertelt het verhaal van leeuwtje Simba dat is voorbestemd zijn vader Mufasa op te volgen als koning van de savanne. Als zijn vader echter overlijdt en zijn oom Scar de troon opeist, vlucht Simba weg om in een ver land een nieuw leven op te bouwen.