can you feel the love tonight

Huh? Beyoncé gefotoshopt op castfoto The Lion King

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHuh? Beyoncé gefotoshopt op castfoto The Lion King
RTL

Als je naam Beyoncé is, dan heb je natuurlijk geen tijd om constant van hot naar her te rennen. Het was dan ook al vrij uniek dat de zangeres haar gouden keeltje leende om de stem van Nala in te spreken, én ook nog de hele soundtrack van de film te produceren. Samen met haar collega's op de foto? Daar heeft ze dan weer geen tijd voor...

"Ik keek naar beneden en er lag alleen dit stuk tape op de vloer met de naam van Beyoncé erop!"

Hoewel de superster schittert tussen de andere castleden onthult John Oliver, die de stem van Zazu vertolkt in The Lion King, dat ze die dag niet aanwezig was op de set. Beyoncé’s plaats werd tijdens de oorspronkelijke shoot aangeduid met een stukje tape. "Ik keek naar beneden en er lag alleen dit stuk tape op de vloer met de naam van Beyoncé erop!", aldus de stemacteur. 

Zelfs Beyoncé was nerveus voor royal ontmoeting
Lees ook

Zelfs Beyoncé was nerveus voor royal ontmoeting

Hoewel ze dus niet fysiek aanwezig was, maakte alleen al haar naam de rest van de cast aan het zweten. "Zelfs de toekomstige aanwezigheid van Beyoncé was zo intimiderend. Je kan het zelfs zien aan mijn gezicht”, vertelt John aan collega-talkshowhost Stephen Colbert. "Gewoon de gedachte dat ik in een foto met Beyoncé geplaatst zal worden, was al intimiderend genoeg.” 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Beyoncé