Aanpakkers

EOTB-Sharon en Esmee openhartig over toekomstplannen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal MTV NederlandEOTB-Sharon en Esmee openhartig over toekomstplannen
RTL

De Terror Twins gaan zichzelf flink onder handen nemen nu het All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is gestrand. Sharon en Esmee hebben grootse plannen gemaakt voor hun toekomst.

"Heb je eindelijk wat je wil, ben je eindelijk van me af!"

De tweeling heeft nu al besloten welke ingrepen er op de planning staan nu Ex On The Beach is afgelopen. De twee hebben al een afspraak gemaakt bij de plastisch chirurg en zijn van plan hun borsten wéér onder handen te nemen. "We krijgen nieuwe borsten!", kondigen Sharon en Esmee vrolijk aan. Het duo heeft inspiratie gevonden in hun MTV-collega Jamy, wiens borsten ook zijn gedaan en als voorbeeld dienen voor de tweeling. 

Zwangerschapsgeruchten worden EOTB-Yasmine te veel
Lees ook

Zwangerschapsgeruchten worden EOTB-Yasmine te veel

“Ik heb liever dat ze wat hangen en dat ze dicht bij elkaar staan. Dan boeit dat hangen mij niet zo, dan kan je wel een bh aan of zo”, aldus Sharon. Daarnaast hebben ze ook een andere droom: de Terror Twins willen ook hun neusjes laten doen. “Hierna gaan we een neuscorrectie regelen. We willen een neppe neus”, vertelt Esmee openhartig. Maar haar tweelingzus is het daar niet mee eens. “Ik vind dat jij het niet nodig hebt, maar ik wel”, vindt Sharon.

Hoewel ze het niet helemaal eens kunnen worden, gaan ze er toch voor. Al zijn ze wel een beetje angstig over onder het mes gaan. "Misschien komt één van ons wel niet uit de operatie", zegt een angstige Esmee. "Heb je eindelijk wat je wil, ben je eindelijk van me af!", grapt Sharon terug. Nu het All Star-seizoen erop zit, is het maar de vraag waar fans de Terror-tweeling terug gaat zien. 

Eén is in ieder geval zeker: er komt wéér een seizoen van Ex On The Beach aan. MTV kondigde dit onlangs aan en men kan zich nu opgeven voor het nieuwe seizoen. 

Lees meer over
MTVPlastische chirurgieInstagram