Met stappen vooruit

Monica Geuze supertrots: 'Zara-Lizzy kan lopen'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze supertrots: 'Zara-Lizzy kan lopen'
RTL

Het is een bijzondere dag voor Monica Geuze (24). Haar kleine spruit kan eindelijk lopen zonder de hulp van haar moeder of een wandelkarretje. Dat onthult de blondine in haar nieuwste vlog.

"Zara-Lizzy kan sinds vandaag lopen!"

Monica kan haar geluk niet op. Zara-Lizzy kan eindelijk zelfstandig door het huis lopen en lijkt ook niets liever te doen. Voor haar nieuwste vlog legt de blondine vast hoe haar dochtertje zich voor het eerst helemaal alleen voortbeweegt. "Zara-Lizzy kan sinds vandaag lopen!", onthult ze. Op dat moment krijgt de kleine meid toch een beetje plankenkoorts, dus helpt haar moeder haar een handje. "Nou, ze kan het in ieder geval zelf", lacht Monica. Kort daarna bewijst haar dochtertje inderdaad volledig op eigen kracht te kunnen lopen. 

Monica Geuze 'opgelicht' tijdens vakantie Ibiza
Lees ook

Monica Geuze 'opgelicht' tijdens vakantie Ibiza

Maar het is niet allemaal feest in huize Veldwijk. Monica deed Zara-Lizzy in bad, alleen ging dat niet volgens plan. "Ze pakte zelf de knop van de kraan. Die draaide automatisch naar beneden en dat is echt f•cking heet", legt de vlogger uit. "Ze stond onder de kraan, dus er kwam een straal superheet water over haar heen. Ze raakte zo in paniek. In één keer krijsen gewoon. Nu voel ik me zo slecht." Uiteindelijk bleek het allemaal mee te vallen en hield de kleine niets over aan het ongelukje. 

Lees meer over
Monica Geuze