Gossip

Temptation-Channah eerlijk over wat voor moeder ze wil worden

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Boulevard Temptation-Channah eerlijk over wat voor moeder ze wil worden
RTL

In de nieuwste Temptation Gossip vertelt Channah alles over haar zwangerschap. Het kwam dan wel als een verrassing, maar ze is er vooral heel blij mee en ze heeft eigenlijk nergens last van. Bovendien vertelt ze openhartig over haar toekomstplannen en wat voor moeder ze wil worden.

"Ik heb echt nergens last van gehad. Al vanaf het begin al niet”

Channah voelt zich kiplekker door de zwangerschap. “Echt heel goed”, vertelt ze. “Ik heb echt nergens last van gehad. Al vanaf het begin al niet.” De brunette mag dus van geluk spreken. “En ik ben nog best wel klein, dus van mij mag het ook echt nog wel wat dikker eigenlijk. Want nu denk ik: nou, ben ik zwanger?” En dat betekent natuurlijk flink dooreten voor Channah. “Ik eet wel heel veel”, grapt ze. “En heel vee lekker dingen.”

Onhult Temptation-Channah hier het geslacht van de baby?
Lees ook

Onhult Temptation-Channah hier het geslacht van de baby?

Ook weet Channah al helemaal wat voor moeder ze wil worden voor de kleine spruit. “Vooral heel liefdevol”, legt ze uit. “Dat is het belangrijkste wat ik hem mee wil geven. En ik weet zeker dat dat gaat lukken.” Naast de babyplannen heeft Channah haar toekomst ook al uitgestippeld qua werk. “Ik ben nu veel bezig met tv en daar wil ik ook heel graag in door. Dat vind ik echt superleuk”, legt ze uit. Daarnaast heeft ze een nagelstudio in huis. Genoeg om zich mee bezig te houden dus de komende tijd.

Lees meer over
Temptation Island VIPSLiefdeBabyZwangerschap