Savage

Rihanna gaat Victoria's Secret achterna met eigen lingerieshow

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPRihanna gaat Victoria's Secret achterna met eigen lingerieshow
RTL

Rihanna (31) breidt haar imperium alsmaar uit. De zangeres komt nu met een eigen lingerieshow voor haar merk Savage x Fenty. De Barbados-dame heeft al een tijdje deze lijn, maar vult het gat dat de Victoria's Secret-show achterlaat.

"We werken er hard aan om dit de meest uitdagende, sexy, energieke ervaring te maken dat je je maar kunt voorstellen!"

Het wordt een hete boel op de streamingdienst van Amazon. Rihanna gaat haar nieuwe collectie van haar lingerielijn Savage x Fenty namelijk live presenteren op het platform. Hiermee lijkt de zangeres de geannuleerde Victoria's Secret-show achterna te gaan. Op Twitter kondigt de brunette het grote nieuws aan. "Dit jaar komt Savage voor het eerst op Amazon Prime", vertelt RiRi. "We werken er hard aan om dit de meest uitdagende, sexy, energieke ervaring te maken dat je je maar kunt voorstellen!" 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rihannas carnavalsoutfit heeft Nederlands tintje
Lees ook

Rihannas carnavalsoutfit heeft Nederlands tintje

De Work-zangeres heeft een vinger in zowat iedere modepap. Het overkoepelende bedrijf heeft Fenty, waarmee Rihanna vooral schoonheidsproducten aan de man brengt. In 2019 werd bekend dat de 31-jarige ook een luxemerk zal lanceren. Hiervoor sloot ze zich aan bij LVMH, die ook verantwoordelijk zijn voor onder andere Louis Vuitton, Dior en Givenchy. Haar samenwerking met het bedrijf maakt haar de eerste zwarte modeontwerpster van een luxemerk bij LVMH. 

Lees meer over
RihannaMode