De kans is groot

Katja Schuurman 'zingt' megahit Ademnood nog een keertje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKatja Schuurman 'zingt' megahit Ademnood nog een keertje
RTL

Het is een feest der herkenning voor fans van Linda, Roos en Jessica. Op Facebook deelt Katja Schuurman (44) een filmpje waarop ze het nummer Ademnood ten gehore brengt, maar wat blijkt: de échte stem is die van Trijntje Oosterhuis (46)!

Trijntje en Katja hebben de grootste lol in een Facebook-filmpje. Eerst is alleen de presentatrice te zien, waarbij ze het nummer Ademnood ogenschijnlijk ten gehore brengt. De single werd in 1995 uitgebracht ter gelegenheid van de duizendste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Destijds speelde Katja in de soap, samen met Babette van Veen (51) en Guusje Nederhorst. Tijdens het 'zingen' in het filmpje wordt duidelijk dat iemand anders daadwerkelijk het nummer zingt: niemand minder dan Trijntje! 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Oeps! Katja Schuurman is locatie huwelijksreis vergeten
Lees ook

Oeps! Katja Schuurman is locatie huwelijksreis vergeten

Het gouden keeltje van Trijntje blaast Katja omver en zo wordt ook duidelijk dat Linda, Roos en Jessica niet écht de stemmen waren achter Ademnood. Het was al duidelijk dat de Total Touch-zangeres de demo voor het liedje had ingezongen en dat ze te horen was als achtergrondzangeres. Maar nu blijkt dat Trijntje eigenlijk de voornaamste stem is die je hoort tijdens het refrein van Ademnood. Luister hieronder nog eens goed naar de hitsingle uit de jaren 90 en de stem van Trijntje is overduidelijk te horen. 

Lees meer over
Katja SchuurmanTrijntje OosterhuisBabette van VeenGuusje NederhorstMuziek