ieder pondje gaat door het mondje

Harry en Meghan letten op de kleintjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHarry en Meghan letten op de kleintjes
RTL

Prins Harry (34) en Meghan Markle (38) worden er de laatste tijd veel van beschuldigd dat ze geld over de balk smijten. Nu letten de hertog en hertogin van Sussex juist op de kleintjes. Ze zijn namelijk gespot in een café waar ze een lunch van slechts vijftien pond aten. Koopje!

Het stel werd afgelopen zondag gespot bij de pub genaamd The Rose & Crown in Winkfield village in Berkshire. Kleine Archie was er ook bij. Een gast in het café herkende het koppel en lichtte The Sun in. Volgens hem werden ze niet door de andere gasten herkend, maar wist het personeel wél wie de bijzondere gasten waren. Toch kregen ze geen speciale behandeling.

Harry en Meghan trekken eropuit met zoontje Archie
Lees ook

Harry en Meghan trekken eropuit met zoontje Archie

De goedkope lunch is een schril contrast met de ophef die Harry en Meghan eerder deze zomer nog over hen heen kregen. Ze vlogen namelijk met een privé-vliegtuig naar Ibiza en Zuid-Frankrijk en ook de verbouwing van hun cottage kostte miljoenen. De ophef over het privévliegtuig ging naast de kosten ook over de impact van hun tripje op het milieu. De hertog en hertogin zetten zich vaak in voor het milieu, maar twee keer op en neer met een privévliegtuig is nou niet bepaald goed voor het milieu te noemen.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle