hij komt, hij komt

Lieke van Lexmond en Bram van der Vlugt in nieuwe Sint-film

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Paradiso Filmed Entertainment/Daniel KrollLieke van Lexmond en Bram van der Vlugt in nieuwe Sint-film
RTL

De zomervakantie is bijna afgelopen en de pepernoten liggen weer in de winkel: tijd voor de trailer van de Sint-film van het jaar De brief voor Sinterklaas.

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman opzoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële 'Pietendag'. Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet, is dat Huibert Jan en zijn 'Mammie' middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de Pietendag én daarmee het Sinterklaasfeest te redden? Of komt er voor eens en altijd een einde aan het Sinterklaasfeest?

De cast bestaat uit Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond, Bo Burger, Pamela Teves, Chris Tates, Roel Dirven, Jelle de Jong en Edo Brunner en de film is geregisseerd door Lucio Messercola.

De brief voor Sinterklaas draait vanaf 9 oktober in de bioscoop.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Lieke van LexmondBram van der VlugtSinterklaas