si si!

Netflix-serie Élite nu al vernieuwd voor derde seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Manuel Fernandez-ValdesNetflix-serie Élite nu al vernieuwd voor derde seizoen
RTL

Hoewel het tweede seizoen van Élite pas volgende week op Netflix verschijnt, staat een derde alweer op de planning. Dat heeft de cast van de populaire Spaanse serie deze week bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het hartje van Madrid.

"We wilden de snelheid van de serie behouden, maar tegelijkertijd vernieuwend zijn"

Afgelopen dinsdag maakte Diego Avalos, verantwoordelijk voor de Spaanse Originals bij Netflix, bekend dat de serie voorlopig nergens heen gaat. En dat is geen verrassing, want met meer dan 20 miljoen huishoudens die het eerste seizoen binnen een maand verslonden, is de Spaanstalige serie één van de grootste dramaseries wereldwijd afkomstig uit Spanje.

Fans van Netflix-serie The OA kunnen fluiten naar afsluiting
Lees ook

Fans van Netflix-serie The OA kunnen fluiten naar afsluiting

De lat ligt dan ook erg hoog voor het tweede seizoen, dat vanaf 6 september te bingen is op Netflix. Volgens maker Darío Madrona komt dat wel goed. "We wilden de snelheid van de serie behouden, maar tegelijkertijd vernieuwend zijn", onthulde hij tijdens de persconferentie. 

Enkele van die vernieuwingen zijn drie nieuwe personages, die aankomend seizoen hun opwachting maken. Eén van hen is Lu's broer Valerio, gespeeld door Jorge López. Claudia Salas speelt Rebeca, wie Samuel leert boksen. Georgina Amorós geeft kleur aan Cayetana, een infuencer met meer dan 39k volgers.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"In het eerste seizoen waren we ons ervan bewust dat we een serie voor Netflix maakten en probeerden we er alles aan te doen", zei Darío Madrona in Madrid. Hij voegde eraan toe: “Voor seizoen twee dachten we dat we de mogelijkheid hadden om ook de personages en de nieuwe te verkennen. Maar het was een instinctieve beslissing." 

Het nieuwe seizoen zal, net als het eerste, uit acht afleveringen bestaan en draait om een mysterieuze vermissing. Élite seizoen twee is vanaf 6 september te zien op Netlfix.

Lees meer over
Netflix