daar komt het vliegtuigje

Prins Harry staat te springen om Archie mee te nemen naar Afrika

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrins Harry staat te springen om Archie mee te nemen naar Afrika
RTL

Prins Harry (34) kan niet wachten zijn vier maanden oude zoontje Archie mee te nemen naar Afrika, zo schrijft hij op Instagram. Voor de hertog van Sussex voelt het continent als een tweede thuis.

"Een regio die de afgelopen twintig jaar een echt tweede thuis voor mij is geworden"

Prins Harry schrijft op Instagram dat hij over een paar weken met zijn gezin naar Afrika af zal reizen. "Een regio die de afgelopen twintig jaar een echt tweede thuis voor mij is geworden." De royal heeft een speciaal programma opgezet dat hij dan ook zal delen met de rest van de wereld. Hij kan het niet laten om ook een persoonlijke noot aan het bericht toe te voegen: "Ik kan niet wachten om mijn vrouw en zoon mee te nemen naar Zuid-Afrika!" 

Thomas Markle vindt Harry en Meghan hypocriet
Lees ook

Thomas Markle vindt Harry en Meghan hypocriet

Harry, Meghan Markle (38) en Archie zullen samen afreizen naar Zuid-Afrika. De hertog zal daarna in zijn eentje Malawi, Angola en Botswana bezoeken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dat Harry en Meghan fan zijn van het continent, is geen geheim. De twee gaan geregeld naar Botswana. Het was zelfs een van de landen die ze als pas verliefd stelletje bezochten. Er werd zélfs even gefluisterd dat de twee naar het Afrikaanse land zouden verhuizen.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle