ai mami!

Miljuschka Witzenhausen doet iedereen versteld staan in bikini

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @MiljuschkaMiljuschka Witzenhausen doet iedereen versteld staan in bikini
RTL

Het mag buiten dan wel een aloude gure herfstdag zijn, daar trekt Miljuschka Witzenhausen (34) zich lekker niets van aan! De presentatrice heeft nog altijd de zomer in d'r bol en omarmt haar curves in een nietsverhullende post. Dries Roelvink watch out!

"Wat een prachtig lijf, het oogt sterk, gezond en sexy en dat alles vooral door de uitstraling"

Op het kiekje kijkt de tv-kok zwoel de camera in terwijl ze haar heupen wiegt. "Uber sexy", noemt Anouk Smulders het zomerse plaatje. Ook presentator Jan Versteegh, make-up artist Amanda Rijff en bijna 14k andere volgers reageren laaiend enthousiast onder de post. "Je bent prachtig. Zo zien 80% van de moeders eruit. Eindelijk een werkelijk beeld!”, complimenteert een volger haar.

Een ander schrijft: “Supermooi! Ik heb me enkel geërgerd aan het feit dat jij als plussize model word weggezet. Die richtlijnen zouden aangepast moeten worden i.p.v. dat wij vrouwen ons spiegelen aan dames met een prachtig lijf die dan net boven de standaard 34/36 uitkomen (…) wat een prachtig lijf, het oogt sterk, gezond en sexy en dat alles vooral door de uitstraling. Ongeacht welke maat hier ook aanhangt!”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Miljuschka Witzenhausen reageert op kritiek term 'plussize'
Lees ook

Miljuschka Witzenhausen reageert op kritiek term 'plussize'

Haar volgers hebben ook nog humor: "Ik zie liever deze fantastische gele bikini dan de gele zwembroek van Dries Roelvink.” De lekkerbek zelf schrijft enkel het woordje“geel” bij de post. Al haalt ze volgens een hitsige volger wat letters door elkaar. “Dat is met ‘ei’ Miljuschka”, klinkt het.

Miljuschka is altijd al een groot voorbeeld geweest als het gaat om het accepteren van je lijf. Afgelopen juli werd ze daarom verkozen tot het eerste covermodel van de zomereditie van Grazia. "Ik ben trots op m'n vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot. Wat uiteindelijk recepten oplevert", schreef ze destijds trots bij de onthulling.

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen