zoals ik dat wil

André en Monqiue pakken de draad weer op

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré en Monqiue pakken de draad weer op
RTL

Ondanks de stroom aan geruchten leeft André Hazes (25) zijn leven zoals hij dat wil en trekt zich niets aan van alle kletspraat die over hem de ronde doen. De populaire zanger gaat gewoon verder met zijn leven, zo is te zien op zijn Instagram.

"Wat een hel"

Via Instagram Stories deelt André een filmpje terwijl hij neerkijkt op zijn tuin, die flink op de schop ligt. "Wat een hel", schrijft hij erbij terwijl hij verwijst naar Monique. Een opvallende move, want ondertussen draait de geruchtenmolen nog altijd overuren en beweren boze tongen dat het stel in een relatiecrisis zit. Wil Dré met de post benadrukken dat hij en zijn Monique nog altijd aan hun toekomst samen werken?

© Instagram @andrehazes

In RTL Boulevard bevestigde de zanger dat er inderdaad sprake is van relatieproblemen. Toch is de liefde tussen hen niet zomaar over.  "Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat", zei hij hierover. 

Lees meer over
André Hazes