Effe knuffelen

Big Brother-Sabina komt met onthullend boek

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Big Brother-Sabina komt met onthullend boek
RTL

Sabine Wendel (45), een van de bewoners van het Big Brother-huis in het eerste seizoen, schrijft momenteel een boek over haar ervaringen nadat zij meedeed aan het roemruchte programma. Dat vertelde de zakenvrouw dinsdag in het programma Beau op RTL4.

“Mensen hebben geen idee wat er allemaal gebeurd is nadat wij het huis verlieten”

Sabine was met Ruud te gast om terug te blikken op het programma, dat twintig jaar geleden van start ging. In Big Brother werd een groep onbekende Nederlanders opgesloten in een huis en 24 uur per dag met camera’s gevolgd. "Ik ben een boek aan het schrijven over de periode ná Big Brother", vertelde Sabine, die haar verhalen ‘schokkend’ noemt. "Mensen hebben geen idee wat er allemaal gebeurd is nadat wij het huis verlieten."

'Big Brother komt weer terug op televisie'
Lees ook

'Big Brother komt weer terug op televisie'

Ook Ruud beaamde in de show van Beau dat het na de roem van Big Brother "alleen maar naar beneden kon gaan." Eerder deed de man die bekend werd met zijn oneliner ‘effe knuffelen’ al uit de doeken dat hij na zijn deelname aan het programma een zware periode kende. Zijn relatie ging uit en hij mocht zijn dochtertje enige tijd niet meer zien.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sabine meldde in de show dat het de bedoeling is dat het boek "aan het eind van het jaar" klaar is.

Lees meer over
Beau van Erven Dorens