the story continues

Lili Reinhart geeft duidelijkheid over relatie met Cole Sprouse

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesLili Reinhart geeft duidelijkheid over relatie met Cole Sprouse
RTL

Hoewel boze tongen al een tijdje anders beweren, zijn Lili Reinhart (22) en Cole Sprouse (27) nog altijd helemaal gek van elkaar. Volgens de actrice gaan ze ook gewoon samen Halloween vieren. De kostuums zijn zelfs al in de maak, zo onthult ze aan Coveteur. 

"Dat ga ik denk ik samen doen met mijn vriend Cole"

De 22-jarige actrice en de 27-jarige acteur, die in de populaire serie Riverdale het setje Betty en Jughead spelen, zouden volgens US Magazine echter eind juli uit elkaar gegaan zijn. Volgens insiders zou het Hollywood-koppel over hun relatiestatus gesproken hebben op een feestje. En hoewel Lili eerder hun liefde al bevestigde met een romantische foto voor W Magazine, maakte ze tijdens het interview met Coveteur nogmaals duidelijk dat ze nog altijd steady zijn. 

Lili Reinhart en Cole Sprouse reageren op break-up
Lees ook

Lili Reinhart en Cole Sprouse reageren op break-up

Tijdens het interview - dat voornamelijk gaat over haar nieuwste film Hustlers en haar rol als de "sletterige versie van Hannah Montana" - spreekt ze ook openhartig over Cole. Haar vriendje. Ja, het is gewoon nog dik aan!

Als er gedurende het gesprek naar haar plannen voor Halloween wordt gevraagd geeft de actrice aan dat ze een geheim talent heeft: special-effects make-up. "Ik heb dat al heel lang niet gedaan eigenlijk. Ik ben een beetje geswitched van special effects make-up naar het schilderen van gezichten. Dat heb ik vroeger ook veel gedaan. Nu heb ik er niet echt meer tijd voor, klinkt stom, maar het is echt zo. Het vergt heel veel tijd om te doen", laat ze zich uit.

Gelukkig heeft ze wel iemand om op te oefenen. "Ik denk dat ik voor een karakter ga met Halloween, samen met mijn vriend", vervolgt ze. "Dat ga ik denk ik samen doen met mijn vriend Cole. Ik ga niet verklappen hoe we verkleed gaan, maar het is een duo van tv." Eind goed al goed dus!

Lili en Cole zijn sinds juli 2017 een stelletje, maar maakten hun relatie pas een jaar later wereldkundig op Instagram.

Lees meer over
Lili ReinhartCole Sprouse