hart onder de riem

Lief: Chantal Janzen verrast zieke fan met bezoek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @hantaljanzen.officialLief: Chantal Janzen verrast zieke fan met bezoek
RTL

Chantal Janzen (40) heeft een van haar grootste fans een hart onder de riem gestoken. De presentatrice is de afgelopen weken helemaal "plat gespamd en gestalkt met berichtjes" over de sterke Kiki. Daarom was het tijd om haar belofte in lossen en bracht ze een bezoekje aan het Prinses Máxima Centrum, waar de jonge fan verblijft.

"Het was juist voor mij een eer om jou te mogen ontmoeten gisteren!"

Chantal deelt op Instagram een foto van de bijzondere ontmoeting. "Lieve Kiki wat heb je toch lieve vriendinnetjes om je heen", schrijft de blondine bij een kiekje waar ze het meisje omarmt. Ze vervolgt: "Gisteren zag ik je dan eindelijk! Jij zei dat je het een eer zou vinden als ik onze foto’s op mijn Insta zou posten, nou lieve leuke stoere grappige mooie sterke Kiki, het was juist voor mij een eer om jou te mogen ontmoeten gisteren!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Slapeloze nachten voor Chantal Janzen door baby Bobby
Lees ook

Slapeloze nachten voor Chantal Janzen door baby Bobby

Volgens Chantal was het een dag om nooit meer te vergeten. Er was Limburgse vlaai, er werd veel geknuffeld en er waren matching sokken. "Ik vond het heel fijn om bij je te zijn lieve Kiki, en ik denk aan jou! En liefs voor al die lieve vrienden en vriendinnen om jou heen!”

Alle volgers van de 40-jarige willen reageren onder de post, maar Chantal heeft wel een verzoekje: "Zouden jullie in de reacties hieronder niet tegen mij iets willen zeggen, maar juist allemaal een soort van kushandje voor Kiki willen zetten?" Waarom wil ze niet zeggen "dat is iets tussen ôs Kiek en mij".

Gordon is een van de eerste: "Dikke kus Kiki!" Ook Maan, Leco van Zadelhoff, Leontine Borsato, Monica Geuze, Nicolette Kluijver en Claudia de Breij wensen haar sterkte.

Lees meer over
Chantal Janzen