Het is ingewikkeld

André Hazes over relatiestatus: 'We weten het gewoon even niet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes over relatiestatus: 'We weten het gewoon even niet'
RTL

André Hazes (25) houdt zijn lippen niet langer stijf op elkaar. In het nieuwe programma van Beau van Ervens Dorens (48) vertelt de zanger hoe het nu precies zit tussen hem en Monique (41).

"Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn, we weten het gewoon even niet"

De relatieperikelen van André en Monique worden veel in de media besproken. Hoewel de twee lange tijd mooi weer speelden, besluit de zanger tegenover Beau eerlijk te zijn. “Ik moet het je vragen: hoe gaat het met jou en je relatie?”, vraagt de presentator dan ook op de man af. “Weet je wat het is Beau, ik praat er gewoon het liefst niet over, omdat het iets is tussen ons. En eigenlijk zijn we niemand een antwoord verschuldigd. Maar het is, wij houden heel veel van elkaar. Misschien wel te veel. Waardoor we elkaar ook af en toe zat zijn."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes deelt bijzondere foto met zoontje
Lees ook

André Hazes deelt bijzondere foto met zoontje

André gaat verder: "Ik ben ook niet de makkelijkste om mee te leven. Nou is Mo gelukkig 41, dus ze kan me wel aan. Maar het is gewoon af en toe goed even uit elkaar te gaan. En even uit elkaar te leven. Ik ben daarom ook eventjes weg thuis. Maar we gaan hartstikke goed met elkaar om en hebben ongelooflijk veel respect voor elkaar, we hebben contact en ik zie Dré elke dag. Dus dat is gewoon goed.”

Of het weer goed gaat komen tussen hen durft de Leef-zanger niet te zeggen. “Dat weet ik echt niet", is zijn antwoord. "Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn, we weten het gewoon even niet.”

Wel kan hij beamen dat zijn relatie met Monique is veranderd sinds hij succes heeft. "Ik kan me volledig focussen op mijn werk, omdat ik weet dat ik daar goed in ben. Maar daardoor vergeet ik af en toe wel thuis. En die schuld neem ik op mij", aldus de 25-jarige.

Lees meer over
André Hazes