zo moeder, zo zoon?

André Hazes wil het anders aanpakken dan zijn moeder Rachel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes wil het anders aanpakken dan zijn moeder Rachel
RTL

André Hazes (25) wil het anders aanpakken dan zijn moeder. Dat heeft de zanger verteld aan Shownieuws tijdens de lancering van zijn kledinglijn. Hij is het namelijk niet eens met de kleding die Rachel (49) voor hem kocht. Voor kleine André (2) heeft hij iets heel anders in petto.

"Dat ga ik gewoon mijn kind niet aandoen"

André legt uit dat hij zijn zoontje het liefst in dure kleding de deur ziet uitgaan. "Ik ben wel echt van de kleding, ook voor Dré. Moon gaat naar de Zara en dat soort dingen en ik ben van de dure kleding voor hem." Eens in de maand legt hij zijn zoontje in de watten. Dan laat hij het geld flink rollen en koopt de duurste pakjes voor kleine Dré. "Ik vind het voor hem leuker om te kopen dan voor mijzelf."

Breuk tussen Monique Westenberg en beste vriend André?
Lees ook

Breuk tussen Monique Westenberg en beste vriend André?

Als André het over dure kleding heeft, bedoelt hij ook écht dure kleding. Zo zou hij het liefst een mini-Rolex voor Dré kopen. "Heel kleine Gucci-riempjes of zo. Ik ben gewoon heel fout." Hij is dan ook extra trots als hij zijn zoontje zelf aankleed, bijvoorbeeld helemaal in het zwart met kleine Fendi-schoentjes.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Als het aankomt op kleding, is hij het dan ook niet eens met de manier waarop zijn moeder het vroeger deed. "Als ik kijk naar foto's van vroeger, van hoe ik eruitzag, dan had mijn moeder best wel een slechte smaak." De zanger legt uit wat hij bedoelt: "Ik had veel te wijde broeken aan, die moest ik dan drie keer omslaan aan de onderkant. Dat ga ik gewoon mijn kind niet aandoen." De zanger is vrij zeker van zijn zaak. "Ik weet zeker als hij later mijn leeftijd heeft en hij gaat al zijn foto's terugkijken, dan ziet hij er altijd goed uit als papa hem heeft gekleed."

© ANP
Lees meer over
André HazesRachel HazesMonique Westenberg