Leef alsof het je laatste dag is

Spelen André en Monique mooi weer?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSpelen André en Monique mooi weer?
RTL

Terwijl de media nog altijd aandacht blijft besteden aan de vermeende relatieperikelen tussen André Hazes (25) en Monique Westenberg (41), probeert het stel hun 'gewone leven' weer op te pakken en zich alleen nog te focussen op het positieve. Zoals hun zoontje André. Het ventje is nu al een echt waterrat en daar is de zanger maar wat trots op!

"Hij is ook trots op zichzelf, heerlijk"

De Leef-zanger deelt vandaag een spetterend filmpje van zijn kleine jongen terwijl hij zich als een vis in het water beweegt. "Moet nog drie worden en je zwemt nu al beter dan je ouwe heer! Trots op je, pikkie!", schrijft hij zo trots als een pauw.

"Hij is ook trots op zichzelf, heerlijk", schrijft een trouwe volger bij het lieve clipje. "Geweldig", reageert Bas Smit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes reageert op geruchtenstroom affaire
Lees ook

André Hazes reageert op geruchtenstroom affaire

De geruchtenmachine over André en Monique draaide de afgelopen weken overuren. Volgens verschillende media zou het over en uit zijn tussen het stel en zou hij het gezellig hebben met Nikkie Plessen. De modeontwerpster en zanger zouden meermaals zoenend zijn gespot tijdens het uitgaan in Amsterdam. 

De Hazes-telg zei er in RTL Boulevard zelf dit over:  "Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat."

Lees meer over
André Hazes