van je familie moet je het hebben

André Hazes en zijn Monique kunnen weer lachen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes en zijn Monique kunnen weer lachen
RTL

Ondanks hun recente breuk lijkt alles koek en ei tussen André Hazes (25) en zijn Monique Westenberg (41). Toch kan de Leef-zanger het niet laten om de draak te steken met zijn vrouwtje.

"Nu heeft 'ie jouw neus"

Het grapje van André vindt plaats op Instagram, waar hij een foto deelt van zijn zoontje. Het is niet zomaar een schattig kiekje van zijn kleine jongen, maar eentje waar het ventje een gekke bek trekt tegen het raam.

De zanger vindt het hi-la-risch en wil de foto dan ook dolgraag met zijn volgers delen. Maar hij kan het niet laten om in de post ook even gelijk Monique voor gek te zetten. "Nu heeft 'ie jouw neus", schrijft de grapjas dan ook onder het bericht. Iets waar Danny de Munk en Rolf Sanchez helemaal stuk om gaan. Monique zelf niet zo, ze heeft de foto dan ook geen hartje gegeven.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes reageert op zijn vermeende relatieproblemen
Lees ook

André Hazes reageert op zijn vermeende relatieproblemen

De zanger ziet momenteel zijn kleine man wat minder omdat hij niet langer meer thuis woont. "Eigenlijk zijn we niemand een antwoord verschuldigd. Maar het is, wij houden heel veel van elkaar. Misschien wel te veel. Waardoor we elkaar ook af en toe zat zijn", sprak hij van de week open in het nieuwe programma van Beau.

Of het weer goed gaat komen tussen hen durft Dré niet te zeggen. “Dat weet ik echt niet", is zijn antwoord. "Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn, we weten het gewoon even niet.”

Lees meer over
André Hazes