never nooit meer

Herboren Gordon 'verslaafd' aan nieuw soort drug

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPHerboren Gordon 'verslaafd' aan nieuw soort drug
RTL

Gordon (51) heeft sinds hij is afgekickt zijn leven 180 graden omgegooid. De zanger zit dan ook veel lekkerder in zijn vel. Al is niet alles rozengeur en maneschijn. "Alles hangt af van doorzettingsvermogen!", deelt hij met zijn volgers op Instagram.

"Mijn nieuwe drug is fit en helder zijn!"

Sinds hij terug is uit Zuid-Afrika heeft hij één duidelijke missie voor ogen: fitter worden. En dat gaat hem aardig goed af. De zanger is regelmatig in de sportschool te vinden en de kilo's vliegen er dan ook vanaf.

Ook nu weer spreekt Gordon zijn volgers toe vanaf de crosstrainer: "Als je denkt dat je niet meer kan, gewoon doorzetten", waarna hij showt bijna 500 calorieën te hebben verbrand.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dankzij Trijntje Oosterhuis kan Gordon weer zingen
Lees ook

Dankzij Trijntje Oosterhuis kan Gordon weer zingen

Onder de post gaat hij nog even door. "Soms denk je: ik kan en wil niet meer, maar als je dan weer bezig bent en de resultaten ziet dan wil je nooit meer anders! Nog geen enkele behoefte gehad naar alcohol of drugs, mijn nieuwe drug is fit en helder zijn!", schrijft hij dankbaar.

Gordon verbleef in de kliniek vanwege een alcohol- en drugsverslaving. "Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer", zei hij daar eerder over.

"Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan. Gewoon eens tijd voor jezelf nemen."

Lees meer over
Gordon