Mean girl

Lindsay Lohan maakt langverwachte comeback met nieuwe clip

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesLindsay Lohan maakt langverwachte comeback met nieuwe clip
RTL

Na jarenlange (letterlijke) radiostilte komt Lindsay Lohan (33) weer met nieuwe geluidsgolven. De actrice heeft de rol van zangeres al in geen tijden meer op zich genomen, maar op Instagram deelt ze de videoclip voor haar comeback-single Xanax.

"Deze clip is een compilatie aan momenten uit het leven"

Al maanden is Lindsay het nummer Xanax aan het teasen op social media. En haar fans konden niet wachten op de nieuwe muziek. Eindelijk is het zover: de actrice heeft haar comeback gemaakt als zangeres. Dit doet ze door middel van een videoclip dat ze exclusief via IGTV debuteert. Het is echter niet direct wat het lijkt. "Deze clip is een compilatie aan momenten uit het leven", legt ze uit. "Familie, liefde, het proces van vooruitgang en dingen achter je laten." 

Lindsay Lohan's Beach Club is een grote flop
Lees ook

Lindsay Lohan's Beach Club is een grote flop

Het heeft dus een bijzondere lading voor de 33-jarige. "Om te leven en gelukkig te zijn, helemaal los van alle angst", gaat Lindsay verder. "Gewoon om dankbaar te zijn en onze ogen te openen om alle mogelijkheden te zien in plaats van onze geesten te verdoven." De titel van het nummer is een verwijzing naar het gelijknamige anti-angstgevoelmedicijn uit Amerika. Bovendien lijkt Lindsay hiermee ook te refereren aan haar eigen drugsverleden, waarvoor ze meermaals in een afkickkliniek belandde. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De laatste keer dat Lindsay te horen was als zangeres was op Dancephobia, een duet met Duran Duran. Haar muzikale doorbraak kwam door het liedje Rumours en de begeleidende cd Speak. Beide waren een gigantisch succes in 2004, voornamelijk in de Verenigde Staten. Later volgde ze haar debuutalbum nog op met een tweede lp, getiteld A Little More Raw (Personal) en de single Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father)

Lees meer over
Lindsay LohanMuziekInstagramLiefde