Very extraordinary

Jessie J brengt bijzondere ode aan liefje Channing Tatum

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesJessie J brengt bijzondere ode aan liefje Channing Tatum
RTL

Het gouden keeltje van Jessie J (31) is niet alleen gereserveerd voor Channing Tatum (39). De zangeres deelt haar gave ook graag met haar fans en doet dat dit keer ter ere van haar liefje.

"Als dit eeuwig gaat duren, laten we dan voor nu gewoon verliefd zijn"

Jessie J en Channing krijgen geen genoeg van elkaar. Het vlamt behoorlijk tussen de twee en daarvan krijgt de zangeres volop inspiratie. Zo heeft ze een liedje geschreven over haar liefje. Tijdens een optreden bij de Troubadour in Hollywood liet ze haar vocale eerbetoon aan haar vriend horen. "Waar je ook heen gaat, ik wil je volgen", begint het nummer. "Laten we vandaag een afspraak maken. Doe het rustig aan, kleine stapjes zodat we niet weten wat hierna gaat komen." 

Jessie J neemt break van Instagram en kondigt nieuw album aan
Lees ook

Jessie J neemt break van Instagram en kondigt nieuw album aan

"Laten we stil blijven, beetje kalm, dan hoeven we niet te haasten met bepalen wat we voor elkaar betekenen", gaat ze verder. "De druk staat erop, we moeten gewoon lol hebben. Het is geen race, geen reden om te rennen. Als dit eeuwig gaat duren, laten we dan voor nu gewoon verliefd zijn." Jessie wist het nummer nóg niet helemaal uit haar hoofd en hield de songteksten erbij terwijl ze optrad. Eén ding is wel duidelijk: het lied doet haar veel. De zangeres kon haar glimlach niet bedwingen. 

Channing stond ook in de zaal toe te kijken hoe zijn liefje de sterren van de hemel zong. Hoewel ze af en toe elkaar publiekelijk de liefde verklaren, houden ze zich meestal stil. "De reden dat we het zo lang geheim hielden, is omdat we er écht van wilden genieten zonder dat het iets werd wat het nog niet was", vertelde Jessie tijdens een interview aan de Dan Wootton Interview podcast. "Je bent niet gelijk verliefd op een jongen als je twee keer uiteten bent geweest samen. Ten minste, zo werkt dat niet bij mij."

Lees meer over
Jessie JChanning TatumLiefdeRelatieMuziek