mommy to be

Temptation-Channah telt dagen tot moederschap af

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @channahkoertenTemptation-Channah telt dagen tot moederschap af
RTL

Nu de uitgerekende datum voorbij is, kan Temptation-Channah niet wachten haar kleine spruitje in de armen te sluiten. De aanstaande mama kijkt dan ook reikhalzend uit naar de volgende mijlpaal in de zwangerschap: de bevalling. Er is alleen één kleine complicatie: de baby boy laat nog op zich wachten.

"De baby zit nog lekker in de buik"

Hoewel haar deelname aan Temptation Island VIPS samen met de vader van het kindje, Quentin, voor veel commotie en vraagtekens zorgde. Leven de fans inmiddels zeer mee met de aanstaande ouders. Via hun eigen realityserie op YouTube worden ze betrokken in alle grote gebeurtenissen in de zwangerschap, zoals de babyshower en de gender reveal. Ook nu houdt de brunette haar volgers via Instagram op de hoogte, terwijl ze puffend de laatste loodjes ondergaat.

Temptation-Channah en Quentin krijgen eigen realityshow
Lees ook

Temptation-Channah en Quentin krijgen eigen realityshow

Channah is er helemaal klaar voor om luiers te verschonen en flesjes te geven, alleen is er nog altijd geen kindje! "De familie is aanwezig, oma is in Nederland, mama is in Nederland, maar de baby zit nog lekker in de buik", plaatst ze dan ook ongeduldig op haar Instagram.

© Instagram @channahkoerten

Het is dus nog even wachten tot de baby er is, maar het koppel heeft al onthuld dat het een jongetje wordt en dat de eerste letter van de naam een 'T' is. 

Eerder in Temptation Gossip sprak Channah al openhartig over het aanstaande moederschap en haar relatie met Quentin. Bekijk de video hieronder:

Lees meer over
Temptation Island VIPS