Fake news

Carice van Houten verzon zwangerschap voor aandacht

Door RTL Boulevard/&C··Aangepast:
© ANPCarice van Houten verzon zwangerschap voor aandacht
RTL

Dankzij haar rol in Game of Thrones is Carice van Houten (43) wereldberoemd geworden en heeft ze aan aandacht geen gebrek. Hoewel ze tegenwoordig het liefst thuis zit met haar gezin, zou ze vroeger alles uit de kast hebben getrokken om in de schijnwerpers te staan. In de nieuwste &C onthult ze hoever ze ging voor aandacht.

"Het is nu een soort vage droom die ik niet meer goed kan navertellen"

Carice legt uit dat ze zich vroeger helemaal niet gezien voelde en dat ze daarom enkele extreme manieren bedacht om op te vallen. “Op school ging ik de clown uithangen. Ik heb zelfs een keer een zwangerschap gefaket om aandacht te trekken”, vertelt ze. “Compleet met kussen onder mijn kleren.”

Carice van Houten gaat vaak met tegenzin naar werk
Lees ook

Carice van Houten gaat vaak met tegenzin naar werk

Toch heeft deze actie niet geholpen. Als haar wordt gevraagd of mensen het verhaal geloofden, antwoordt ze: “Nee, dat niet. Ik weet het niet meer, het is nu een soort vage droom die ik niet meer goed kan navertellen.”

Tegenwoordig hoeft Carice geen zwangerschap meer te faken, maar is ze dolgelukkig met haar gezin. Nadat de vonk tussen haar en de Australische acteur Guy Pearce in 2015 oversloeg op de set van Brimstone, hebben de twee in 2016 zoontje Monte mogen verwelkomen.

Lees meer over
Carice van Houten