GORDON 2.0

Hard werken werpt vruchten af voor Gordon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Hard werken werpt vruchten af voor Gordon
RTL

Het lijkt steeds beter te gaan met Gordon (51). De presentator deelt nu via zijn persoonlijke Instagram-pagina een boodschap voor zijn fans. En als we die boodschap mogen geloven, gaat het meer dan goed met de hernieuwde Gordon Heuckeroth.

"Maanden van hard trainen en gezond eten werpen nu zijn vruchten af"

"Maanden van hard trainen en gezond eten werpen nu zijn vruchten af", vertelt hij via Instagram. "Weer veilig op Nederlandse bodem na een onvergetelijke week met een schat aan indrukken." Gordon was de afgelopen week aanwezig bij de uitreiking van de Emmy's. Ook was hij in de studio van de Amerikaanse presentator Dr. Phil.

Grote droom komt uit voor 'vernieuwde' Gordon
Lees ook

Grote droom komt uit voor 'vernieuwde' Gordon

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon krijgt veel positieve reacties op zijn post van fans. "Super, ga zo door", regeert iemand. Een ander benadrukt hoe goed de presentator er tegenwoordig uitziet. "Je ziet er strak uit! Trots op je."

Gordon liet zichzelf eind juli opnemen in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Dat meldde de entertainer destijds zelf, ook via zijn persoonlijke Instagram. Hij noemde dat "een heftige, maar de enige juiste beslissing." Hij werd daar behandeld voor zowel een alcohol- als drugsverslaving. Inmiddels is Gordon weer geruime tijd terug in Nederland en gaat het weer beter dan ooit met de presentator.

Lees meer over
GordonSBSDieetGezondheid