JENNY FROM THE BLOCK

Jennifer Lopez en Shakira treden op tijdens Super Bowl 2020

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJennifer Lopez en Shakira treden op tijdens Super Bowl 2020
RTL

De geruchten dat Jennifer Lopez (50) dit jaar het optreden tijdens de pauze van de Super Bowl zou verzorgen gingen al. Nu lijken ze te zijn bevestigd. J.Lo gaat niet alleen optreden, maar wordt vergezeld door een andere zangeres: Shakira (42).

"Het gaat gebeuren"

De twee verklappen het plan van hun samenwerking via Twitter. Jennifer post een tweet met de datum waarop de Super Bowl plaats zal vinden. Daar zet ze bij: "Het gaat gebeuren." Shakira tweet ongeveer hetzelfde. "Maak je klaar", zegt zij via het social medium.

'Jennifer Lopez in onderhandeling over Super Bowl'
Lees ook

'Jennifer Lopez in onderhandeling over Super Bowl'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Super Bowl is de American footballfinale die ieder jaar weer in februari wordt gespeeld. De finale gaat tussen de kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference. Ieder jaar weer krijgen artiesten de kans om het volkslied te zingen, of het entertainment in de pauze te verzorgen. Vorig jaar zong Gladys Knight (75) het volkslied. Maroon 5, Travis Scott en Big Boi hadden de eer om de pauze te vullen. Ook artiesten als Pink, Lady Gaga, Justin Timberlake en Beyoncé traden ooit op tijdens de Super Bowl.

Lees meer over
Jennifer LopezShakiraMuziekSuper Bowl