je instinct volgen

Halina Reijn beleeft magische opening van haar film Instinct

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHalina Reijn beleeft magische opening van haar film Instinct
RTL

Ondanks haar zenuwen heeft Halina Reijn (43) genoten van de vertoning van haar film Instinct, die vrijdagavond het Nederlands Film Festival opende. "Doodeng" vond de actrice en regisseur het vooraf. Maar ze beleefde toch een geweldige avond, zo lijkt het.

"Wan niet wachten tot de film overal te zien zal zijn"

"Wat een magische, liefdevolle avond die voor mij in het teken stond van diepe vriendschap en artistieke verbinding en zusterschap", schrijft Halina op sociale media. "Dank voor alle prachtige reacties. Ben er helemaal van vervuld. Kan niet wachten tot de film overal te zien zal zijn."

Halina Reijn doodnerveus voor Nederlands filmdebuut
Lees ook

Halina Reijn doodnerveus voor Nederlands filmdebuut

Bij het bericht heeft Halina een foto geplaatst van haarzelf met hoofdrolspelers Carice van Houten en Marwan Kenzari. Instinct ging eerder al in wereldpremière in het Zwitserse Locarno en beleefde de Noord-Amerikaanse vuurdoop op TIFF, het filmfestival van Toronto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Toch was de vertoning in Utrecht voor Halina het "spannendst én het mooist", zo vertelde ze voorafgaand aan de vertoning. "Want het is natuurlijk met vrienden, familie en collega’s erbij. Dat maakt het veel persoonlijker."

Lees meer over
Halina ReijnCarice van Houten