Binge alert

Deze series gaan je helpen om de herfst door te komen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDeze series gaan je helpen om de herfst door te komen
RTL

Nu de zomer echt voorbij is en het weer compleet omslaat, is het tijd om heerlijk op de bank te zitten met een dekentje en een goede serie! Gelukkig is er tegenwoordig voldoende te zien bij Videoland, Netflix en sinds kort het nieuwe Disney+. Wij zetten alles wat je moet zien voor je op een rij.

The Politician

Op Netflix is sinds kort de gloednieuwe serie The Politician te zien. Het verhaal is bedacht door Ryan Murphy, die ook het populaire Glee heeft bedacht. De serie gaat om Payton Hobart, die maar een droom heeft: president worden. Om dit te bewerkstelligen wil hij eerst Study Body President worden en zelfs op jonge leeftijd deinst Payton er niet voor terug om valse en doortrapte methodes te gebruiken om zijn doel te bereiken.

Netflix dol op Michiel Huisman en cast hem in actiefilm
Lees ook

Netflix dol op Michiel Huisman en cast hem in actiefilm

The Good Place

Van deze bizarre serie is net het vierde seizoen verschenen en dat is tevens het laatste seizoen. Het verhaal gaat om Eleanor, Chidi, Jason, Tahani, Michael en Janet die allemaal zijn overleden. Als Eleanor arriveert in The Good Place blijkt er een grote fout te zijn gemaakt. The Good Place is namelijk een plek over waar mensen na hun dood heen gaan die bij leven goed zijn geweest. Een soort hemel dus. Dat blijkt niet te gelden voor Eleanor. Nu ze echter deel uitmaakt van de bevolking van The Good Place wil ze er koste wat het kost blijven. De serie is nu te zien op Netflix.

Meisje van Plezier

Als je bovenstaande helemaal hebt uitgekeken, dan kun je verhuizen naar Videoland. Daar verschijnt namelijk op 17 oktober het nieuwe seizoen van Meisje van Plezier. Hierin spelen wederom Angela Schijf als Nadine en Birgit Schuurman als Meryem. Nadine is begonnen als escortgirl om haar hoofd financieel boven water te houden. Nadine werkt voor Meryem, maar besluit om voor zich zelf te beginnen en daar is Meryem niet bepaald blij mee.

Four Weddings and a Funeral

Binnenkort verschijnt de internationale hit-serie van Four Weddings and a Funeral. Vier Amerikaanse vrienden herenigen zich voor een fantastische bruiloft in Londen. Maar nadat een overweldigende gebeurtenis aan het altaar hun leven in beroering brengt, moeten ze een tumultueus jaar vol romantiek en liefdesverdriet doorstaan. De serie is geïnspireerd door de gelijknamige film en is internationaal al een groot succes. De serie is vanaf 4 oktober te zien bij Videoland.

Tot en met 12 november kunnen Nederlanders gratis gebruik maken de nieuwste speler op de markt: Disney+. Mocht je dus op een regenachtige dag niet weten wat te doen? Dan kun je al je favoriete Disney- en Pixar-films gaan streamen en vanaf 12 november wordt het aanbod flink uitgebreid. Zo staan er enkele Star Wars- en Marvel-series in de pijpleiding en komt er een gloednieuwe serie over Lizzie McGuire!

 

Lees meer over
Angela Schijf