ONDERSTEBOVEN

Stranger Things gaat Upside Down

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixStranger Things gaat Upside Down
RTL

De wereldwijde hitserie, Stranger Things, krijgt een vierde seizoen. De makers van de serie, The Duffer Brothers, hebben ook getekend voor een meerjarige film- en serie deal met Netflix. In het nieuwe seizoen staat de wereld compleet op zijn kop.

"Hun verbeeldingskracht en creativiteit is iets waar onze kijkers gek op zijn"

“We’re not in Hawkins anymore”, staat aan het einde van het filmpje. Daaruit valt op te maken dat het verhaal verder gaat waar het eindigde. In de laatste aflevering was te zien dat de vriendengroep deels uit elkaar viel vanwege de verhuizing van de familie Byers uit het stadje Hawkins.

De belangrijke mensen bij Netflix zijn ontzettend blij met deze deal. "The Duffer Brothers fascineren kijkers over de hele wereld met Stranger Things en we zijn heel erg blij dat we onze relatie met hen kunnen versterken met andere film- en serie projecten. Hun verbeeldingskracht en creativiteit is iets waar onze kijkers gek op zijn," zegt Ted Sarandos, Chief Content Officer, Netflix. "We kunnen niet wachten om te zien wat The Duffer Brothers in petto hebben als ze dit keer uit de wereld van The Upside Down stappen.

Stranger Things is een Netflix Original serie gecreëerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
NetflixserieTelevisie