Krachten bundelen

OMG: Samenwerking Ed Sheeran met Ariana Grande uitgelekt

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesOMG: Samenwerking Ed Sheeran met Ariana Grande uitgelekt
RTL

Wanneer twee van de grootste sterren ter wereld de krachten bundelen, verwacht je een megahit. Toch besloten Ed Sheeran (28) en Ariana Grande (26) om hun samenwerking voor zich te houden. Helaas voor de twee zangers werd het toch uitgelekt.

Ed en Ariana hebben gezamenlijk behoorlijk wat hitjes gescoord en records verbroken, maar nog nooit écht samengewerkt. Althans, dat dacht men. De twee supersterren hebben in het geheim samen een liedje opgenomen: No Love For the Lonely. Het zomerse nummer is nooit officieel uitgebracht en het is onbekend wanneer de zangers het hebben opgenomen, maar inmiddels staat 'ie gewoon op YouTube. 

Ed Sheeran opent restaurant in Londen
Lees ook

Ed Sheeran opent restaurant in Londen

Hoewel ze nooit samen hebben gezongen in een liedje stonden ze wel hetzelfde jaar op het Victoria's Secret-podium. De entertainers verkeren in dezelfde kringen en hebben wel gemeenschappelijke samenwerkers. Zo hebben ze beiden een hit gehad met Justin Bieber. Voor Ed was dat Love Yourself (waarop hij achtergrondvocalen verzorgde) én I Don't Care en was Ariana te horen op een remix van What Do You Mean. Maar daar houden hun overeenkomsten wel een beetje op.  

Het lijkt er echter op dat het nummer nooit het daglicht zal zien, als het aan Ed en Ariana ligt. De Shape of You-zanger heeft namelijk aangekondigd voorlopig geen muziek uit te brengen en zijn optredens te staken. De brunette is druk bezig met haar tournee ter ondersteuning van haar laatste twee albums Sweetener en Thank U Next. De tijd zal leren of het liedje op streamingdiensten zal verschijnen en of er eventueel een videoclip bij komt. 

Lees meer over
Ed SheeranAriana GrandeMuziekPopmuziekYouTube