Op de blaren zitten

Katja Schuurman heeft spijt van uitspraken over seksleven

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKatja Schuurman heeft spijt van uitspraken over seksleven
RTL

Katja Schuurman was dinsdagavond openhartig over haar seksleven in het Vlaamse programma Gert Late Night. Vooral haar onthulling dat ze ooit met haar kersverse echtgenoot Freek en zeven anderen een avontuurtje had in een jacuzzi ging niet onopgemerkt voorbij. Achteraf heeft Katja daar nu een beetje spijt van. De presentatrice schrijft dan ook dat ze in het vervolg niet meer praat over haar slaapkamergeheimen.

"Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou"

In de talkshow vertelde Katja over de vrijpartij en deelde ze dat zij en Freek weleens anderen uitnodigen in hun bed. "Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen", reageert de presentatrice op Instagram.

Katja Schuurman: 'Zeven mensen tegelijk in de jacuzzi'
Lees ook

Katja Schuurman: 'Zeven mensen tegelijk in de jacuzzi'

Katja koos er bewust voor om openhartig te zijn. "De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn."

Daar komt ze nu een beetje op terug. "Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Katja SchuurmanFreek van NoortwijkSeksLiefde