johan was een klootzak

Ai! Roxeanne Hazes haalt keihard uit naar Johan Derksen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAi! Roxeanne Hazes haalt keihard uit naar Johan Derksen
RTL

Roxeanne Hazes (26) laat het achterste van haar tong niet zomaar zien. In Mokum Magazine spuugt ze nu haar gal over Johan Derksen (70).  "Johan Derksen is niet alleen een klootzak, maar ook een flapdrol", aldus de Hazes-telg.

"Johan Derksen is niet alleen een klootzak, maar ook een flapdrol"

De carrière van Roxeanne Hazes gaat als een tierelier. Volgende week staat de dochter van Dré, zoals ze zichzelf noemt op Instagram, in een uitverkocht Paradiso en binnenkort is ze ook in de bioscoop te horen voor de Nederlandse film Wat is Dan Liefde. De mama van Fender heeft dan ook één flink harem aan fans verzameld, maar daar is de voetbalanalist er niet een van. Op haar beurt is Rox ook geen voorstander van de knorrige presentator.

Roxeanne Hazes brengt eerbetoon aan vader met cover
Lees ook

Roxeanne Hazes brengt eerbetoon aan vader met cover

De twee hebben namelijk geen fijn verleden samen. In 2018 haalde Johan al eens flink uit door de 26-jarige een 'parodie op een zangeres' te noemen. "Ze komt tegenwoordig regelmatig bij De Wereld Draait Door – dat moet ze niet doen, want dan moet ze live zingen. Ik heb nog nooit een beroepszangeres zó vals horen zingen, ze kan er helemaal niks van", verkondigde hij toen. Kortgeleden vond hij ook nog dat ze 'verboden zou moeten worden van de Nederlandse televisie'. Oei...

Als Mokum Magazine haar vraagt wie ze een enorme klootzak vindt - naar aanleiding van haar single Mama Was Een Klootzak - hoeft ze dan ook niet lang na te denken: Johan Derksen. "Omdat ik een popzangeres ben die heel veel dingen aandurft en totaal niet ervoor wegloopt om mijn grote bek open te trekken, merk ik weleens dat mensen me raar vinden", aldus de jonge moeder.

Lees meer over
Roxeanne Hazes