goede tijden, romantische tijden?

Zijn GTST-Dilan Yurdakul en Guido Spek dan tóch verliefd?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZijn GTST-Dilan Yurdakul en Guido Spek dan tóch verliefd?
RTL

In een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen staat Dilan Yurdakul (28) centraal. Bij het grote publiek ook wel bekend als haar voormalig alter ego uit GTST: Aysen. In de video doet de actrice eindelijk uitspraak over haar relatie met Guido Spek (29).

"De piemel blijft in de broek"

Louisa valt meteen lekker met de deur in huis door Dilan ervan te beschuldigen flink wat mannen te hebben versleten - en dat is nog netjes gezegd. Hoewel de actrice haar lippen stijf op elkaar houdt, is ze wel een stuk openhartiger als het over haar tijd in GTST gaat. In Meerdijk wist ze namelijk het hoofd van menig man op hol te doen slaan.

Ook met acteur Guido Spek, die Sjoerd speelde in de serie, werd ze regelmatig zoenend gespot. Al was het volgens de 28-jarige niet helemaal haar 'stijl'. “Dit klinkt heel onaardig, maar Guido kan het hebben. Guido en ik zijn hele goede vrienden.”

Guido Spek en Dilan Yurdakul vieren samen vakantie
Lees ook

Guido Spek en Dilan Yurdakul vieren samen vakantie

Het woord ‘vrienden’ zorgt voor Louisa wel even voor kortsluiting. “Maar jullie hadden toch wel iets met elkaar?”, vraagt ze dan ook verbaasd. “We zijn pas samen ook weer op vakantie geweest”, geeft de actrice toe. “Maar de piemel blijft in de broek.”

Lees meer over
Dilan YurdakulLouisa JanssenGuido Spek