Cry me a river

Hilarisch: Taylor Swift jankt om eten verkeerde banaan

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesHilarisch: Taylor Swift jankt om eten verkeerde banaan
RTL

Er is weinig wat misgaat in het leven van Taylor Swift (29), maar toch vindt de zangeres genoeg om over te huilen. Of dat nu vriendjes zijn waar ze liedjes over schrijft of een verkeerd stuk fruit eten. De blondine jankt erop los, maar vooral als ze verdoofd is.

"Niet in slaap vallen met die banaan in je mond"

Taylor was te gast bij The Tonight Show starring Jimmy Fallon en daar werd een wel heel hilarisch filmpje van haar laten zien. Andrea Swift, de moeder van de zangeres, had haar gefilmd toen ze net uit een operatie kwam waarbij haar ogen gelaserd werden. De blondine lijkt zwaar verdoofd in de video. "Komt dit op tv?!", vraagt ze geschokt aan de presentator. En dat levert plaatsvervangende schaamte op bij menig kijker. 

Taylor Swift haalt woede van paardenliefhebbers op de hals
Lees ook

Taylor Swift haalt woede van paardenliefhebbers op de hals

In de video is te zien hoe Taylor een soort oogkapje op heeft en op zoek gaat naar een snack. Dan gaat het mis. Van een tros bananen besluit ze er eentje af te breken, maar dat is precies de banaan die ze niet wilde. "Stop! Je mag niet huilen", reageert haar moeder. Om een beetje bij te komen, wordt de zangeres naar haar slaapkamer gebracht. "Wat gebeurt er als je niet je zin krijgt?", vraagt Taylor aan haar moeder. 

Eind goed, al goed, want de zangeres accepteert haal falen. In bed peuzelt ze het fruitstuk op. "Niet in slaap vallen met die banaan in je mond", aldus Andrea. De 29-jarige zangeres was het niet van plan. "Ik slaap helemaal niet. Mijn hersenen zijn wakker." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Taylor SwiftJimmy FallonOogheelkundeTv-programmaTelevisieOperatie