kleine jongen

Temptation-Quentin overmand door emoties na geboorte zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @qimsbbTemptation-Quentin overmand door emoties na geboorte zoontje
RTL

Hij is pas een paar dagen oud, maar Temptation-Quentin kan nu al niet meer voorstellen hoe zijn leven was vóór de geboorte van zijn zoontje. "Zoveel emoties, zoveel gevoel", deelt de trotse vader vandaag op Instagram.

"Ik zal er altijd voor je zijn"

Bij het bericht plaatst de kersverse papa een mierzoet kiekje samen met zijn pasgeboren zoontje. Quentin is zo trots op zijn "kleine jongen", dat hij zijn emoties niet langer meer de baas is. "Wil van alles zeggen, maar heb er niet echt de juiste woorden voor", schrijft hij dan ook onder de indruk op social media.

 

© Instagram @ qimsbb

Hoewel hij in het verleden verschillende keren de fout is ingegaan, doet hij zijn engeltje alvast een belofte: "Weet maar als papa zal ik je nooit teleurstellen. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik zal je altijd beschermen en dat is een feit!"

Channah en Quentin waren afgelopen seizoen samen te zien in Temptation Island VIPS. Vanwege de ongeplande zwangerschap moesten de twee de ultieme relatietest vroegtijdig verlaten. En toen het programma stopte, kwam er ook een einde aan hun relatie.

Inmiddels lijkt het erop dat de vonk weer helemaal is overgeslagen en dat ze elkaar, na een korte break, opnieuw hebben gevonden. "Ik hou van jullie! Mijn knapperds", reageert de nieuwbakken mama vandaag dan ook trots onder het kiekje van haar twee mannen. Toch heeft het stel nooit officieel aangekondigd weer een item te zijn.

Lees meer over
Temptation Island