Puppy love

Fluffy gezinsuitbreiding voor André Hazes en Monique

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moniquenoellFluffy gezinsuitbreiding voor André Hazes en Monique
RTL

André Hazes (25) en zijn Monique (41) zijn weer helemaal in de wolken. Er is zelfs een nieuw familielid geadopteerd. Dat meldt de blondine op Instagram.

"Weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad"

Een beetje fan van André en Monique weet hoe gek zij zijn op honden. Het verlies van hun geliefde Dunya bracht dan ook veel teweeg en de blondine heeft er zelfs een kinderboek aan gewijd. Toch was een nieuw vriendje zoeken voor hun andere hond Gioia een flinke opgave voor het stel. "De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één", vertelt Monique.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het regent felicitaties voor André en Monique
Lees ook

Het regent felicitaties voor André en Monique

"Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje?", vraagt Monique zich hardop af. "Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan... Frenkie." Het is duidelijk: de blondine is weer helemaal verliefd. "Vanaf het moment dat we de opvang binnenliepen, koos hij ons." Mikky Kiemeney, vriendinnetje van voetballer Frenkie de Jong, keurt de adoptie in ieder geval ook goed: "Mooie naam", reageert ze. 

Het was voorbestemd, legt Monique uit. "Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd! En nu komt het mooiste... Frenkie zit in de opvang met zijn zusje en zij gaat naar mijn lieve vriendin Amalia! Zomaar uit het niets besloten zij en haar gezin ook een hond te adopteren en gunnen het deze lieverds samen te blijven. Over een paar weekjes komen ze samen met het vliegtuig naar Nederland om allebei een heel mooi leventje te krijgen." Een sprookje!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
André Hazes jr.André HazesMonique NoellMonique WestenbergLiefdeDierenHuisdierenInstagramAdoptie