Lekker Peaken

'Peaky Blinders-speelfilm staat op de planning'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix'Peaky Blinders-speelfilm staat op de planning'
RTL

Na (inmiddels) vijf succesvolle seizoenen, nog twee seizoenen in de maak en een opruk in populariteit van de kleding, is het tijd voor een overtreffende Peaky Blinders-trap, moeten de makers gedacht hebben.

"Een film behoort zeker tot de mogelijkheden"

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders staat sinds dit weekend op Netflix. Er staan twee nieuwe seizoenen op de planning. Kortom: het gaat supergoed met de misdaadserie. Tommy Shelby en zijn mede-criminelen zouden dus weleens grootse plannen kunnen hebben om hun verhaal te doen op het witte doek. En als het aan maker Steven Knight ligt, komt 'ie er sowieso. "Ik sluit niets uit, een film behoort zeker tot de mogelijkheden", aldus de bedenker van de show aan Entertainment Weekly

Liam Gallagher in Peaky Blinders?
Lees ook

Liam Gallagher in Peaky Blinders?

Bovendien gaat het zó goed met de serie dat Steven het vijfde seizoen van Peaky Blinders omschrijft als "het beste tot nu toe." En de komende twee seizoenen zijn al enigszins uitgestippeld door de makers. "Ik wil doorgaan tot het eerste luchtalarm klinkt in de Tweede Wereldoorlog. Zo wordt het echt een verhaal over een familie tussen twee wereldoorlogen." Genoeg om naar uit te kijken dus. 

Het nieuwe seizoen van Peaky Blinders staat nu op Netflix. 

Lees meer over
Tv-programmaNetflixserieTelevisieFilm