Blijven proberen

OMG: Temptation-Pommeline doet opnieuw mee aan datingshow

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTL OMG: Temptation-Pommeline doet opnieuw mee aan datingshow
RTL

Pommeline (25) gelooft nog altijd in de liefde en probeert het wederom te vinden door middel van een datingprogramma. Dit keer vertrekt ze niet naar een exotisch eiland waar de verleiding op de loer ligt, maar houdt ze het dichter bij huis.

Fabrizio (26) brak Pommeline's hart na hun deelname aan Temptation Island VIPS, maar ze vond al snel weer de liefde met ene Levi. Ook dat is voorbij en de blondine is alweer hard op zoek naar een volgende lover. Daarom gaat de de 25-jarige meedoen aan het Vlaamse programma Celebs Gaan Daten. Ze wordt hierin begeleidt door Goedele Liekens en Jani Kazaltzis, die haar weer aan de man gaan helpen. 

Zo ontdekte Pommeline dat Fabrizio haar bedroog met Julia
Lees ook

Zo ontdekte Pommeline dat Fabrizio haar bedroog met Julia

In de datingshow gaan vijf bekende Vlamingen op zoek naar een nieuw liefje met een beetje hulp van presentatoren Goedele en Jani. De andere celebs zijn nog niet bekendgemaakt, maar binnenkort zal Pommeline al aan haar avontuur beginnen. Celebs Gaan Daten is ergens dit najaar te zien op de Vlaamse zender VIER.  

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Kijk dan de aflevering van Temptation Gossip waarin Pommeline te gast was. Hierin doet ze een boekje open over haar relatie met Fabrizio, hoe hij haar bedroog met verleidster Julia én haar nieuwe liefde. 

Lees meer over
PommelineFabrizioRelatieLiefde