oppassen

Victoria Koblenko helemaal klaar met 'papa-dag'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVictoria Koblenko helemaal klaar met 'papa-dag'
RTL

Victoria Koblenko(38) is de trotse moeder van zoontje Kiy (3) die zij samen met haar vriend Evgeniy Levchenko (41) opvoedt. Met z'n tweeën dus. Want van uitspraken als 'papa-dag' wordt de actrice maar moe.

"Ik moet de eerste moeder nog tegenkomen die zegt dat ze op haar eigen kind moet passen"

In een interview met Flair vertelt Victoria over haar gezinnetje en hoe de taken verdeeld zijn. "Soms moet je tijd voor jezelf nemen", legt ze uit. Zo vliegt ze bijvoorbeeld zonder man en kind naar haar schoonouders in Turkije om haar schoonouders te bezoeken. Ook haar vriend neemt tijd voor zichzelf. "Lev is de laatste tijd heel druk met een nieuwe sport die hij leuk vindt, voetgolf", zo legt ze uit. "Dat is zijn me-time, dus neem ik ook die van mij."

Droom komt uit voor Victoria Koblenko
Lees ook

Droom komt uit voor Victoria Koblenko

Toch kan ze er niet tegen als vaders hun tijd met de kinderen 'papa-dag' noemen. "Ik word zo moe van dat geroep dat vaders een 'papa-dag' hebben. En wanneer is het dan 'mama-dag'? Alle andere dagen?" En ze ergert zich aan nog iets: "dat je man zegt als jij naar de yoga gaat, dat hij moet oppassen. Ik moet de eerste moeder nog tegenkomen die zegt dat ze op haar eigen kind moet passen."

Met de drukke agenda's van het stel komt het wel eens voor dat ze hulptroepen moeten inschakelen om voor de kleine Kiy te zorgen. "Vrienden die bijspringen en vooral mijn ouders zijn altijd bereid om alles af te zeggen als wij ze echt nodig hebben. Zonder hen zou het echt heel lastig worden." Victoria vindt het ook wel weer mooi dat de oudere generatie zorgt voor de jongere. "Het is niet overdreven om te zeggen it takes a village to raise a child, want Lev en ik redden het gewoon niet zonder anderen."

Lees meer over
Victoria Koblenko