the voice of holland

Deze coaches gaan de strijd met elkaar aan in The Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Deze coaches gaan de strijd met elkaar aan in The Voice
RTL

De grootste talentenjacht ter wereld gaat bijna weer van start! En ook dit jaar staat het aanstormend zangtalent weer te popelen om gecoached te worden door de crème de la crème van de Nederlandse muziekwereld. Deze vier coaches gaan dit jaar de strijd met elkaar aan.

"Het verbaast je elke keer weer"

Tien jaar geleden begon het The Voice-avontuur en inmiddels is het succesvolle format alweer negen seizoenen verder. En het tiende jubileumseizoen belooft nóg spectaculairder te worden met heel veel jong en fris talent. Ali B, Lil' Kleine, Anouk en Waylon gaan in het tiende seizoen alles op alles zetten om als winnaar uit de bus te komen. 

© William Rutten

En iedereen heeft zo zijn strategie. Zo probeert Ali het tegenovergestelde: "Ik ga dit jaar proberen niet te winnen, en ik denk dat ik dan win", vertelt hij in de promo. Anouk gaat gewoon voor de beste kandidaat en Waylon vindt dat hij het jubileumseizoen gewoon móét pakken. “Hoe kan er nu nog talent zijn in het land? Al tien jaar lang", aldus Kleine. "Maar het verbaast je elke keer weer.”

Na het vertrek van Wendy van Dijk naar Talpa was het nog maar de vraag wie in haar voetsporen zou treden. Die uitdaging gaat Chantal Janzen aan. Chantal en Martijn zijn oude bekenden van elkaar. Samen presenteerden zij ooit Idols, dus dit wordt de tweede keer dat zij samen een talentenjacht gaan presenteren. 

Het tiende seizoen van The voice of Holland start op vrijdag 8 november om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees meer over
The Voice Of Holland