Op de gevoelige plaat

Dit zijn de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenDit zijn de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje
RTL

Na Humberto Tan (53), Estelle Cruijf (41) en Patty Brard (64) wordt er binnenkort weer gezocht naar de beste fotograaf in het programma Het Perfecte Plaatje. Ook dit jaar zullen acht BN’ers de camera oppakken en strijden om de eeuwige roem en een fotoreportage in National Geographic Magazine. Jurylid William Rutten (49) deelde vandaag al de eerste beelden.

In alweer het vierde seizoen van het populaire programma zullen Daphne Deckers (50), Kees Tol (37), Helga van Leur (49), Steven Brunswijk (35), Froukje de Both (47), Di-rect drummer Jamie Westland (35), Christina Curry (29) en Johnny Kraaijkamp jr. (64) strijden om de felbegeerde titel. Ook dit jaar zal wordt het programma gepresenteerd door Tijl Beckand (45) en zitten William Rutten en Cynthia Boll (46) in de vakjury. Zij zullen ook dit jaar worden bijgestaan door verschillende gastjuryleden. De eerste beelden zijn alvast om te smullen.

Patty Brard wint Het Perfecte Plaatje
Lees ook

Patty Brard wint Het Perfecte Plaatje

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook dit jaar zijn er verschillende bijzondere opdrachten die de deelnemers moeten vastleggen. Zo leggen ze het publiek van de Toppers vast, gaan ze mee met de troepen van de Koninklijke Marechaussee en zullen ze ook dit jaar worden uitgedaagd bij de terugkerende naaktshoot.

Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 30 oktober te zien om 20:30 uur op RTL 4.

Vorig jaar was Marlijn Weerdenburg een van de deelnemers van Het Perfecte Plaatje. Zij vertelde in RTL Boulevard over alle stress tijdens de opnames. 

Lees meer over
William RuttenFroukje de BothKees TolChristina CurryHelga van LeurSteven BrunswijkTijl BeckandJohnny Kraaijkamp jr.TelevisieTv-programmaFotografie